Over Nancy

Nancy Koornwinder

Ik ben Nancy Koornwinder, kleurspecialist voor binnen & buiten, wonen & werken.

Vanaf de jaren ‘90 heb ik in diverse bedrijven gewerkt als styliste en interieuradviseur. Bij JAB stoffen begeleidde ik consumenten en interieurarchitecten bij de inrichting van projecten.

Bij Auping boxsprings was ik gedurende 10 jaar verantwoordelijk voor de styling en de stoffencollectie. Ik werkte intensief samen met ontwerpers als Brand & Van Egmond, Jan des Bouvrie, Piet Hein Eek en Ravage.

In 2000 begon ik samen met mijn man een eigen meubelmerk. Naast ontwerpen van Piet Hein Eek en Ravage werden ook eigen ontwerpen op de markt gebracht. Inmiddels is dit bedrijf verkocht.

Gedurende de jaren kwamen steeds meer mensen bij mij voor interieuradvies. Zo ontstond kleurkleur.

Zoals de naam kleurkleur al doet vermoeden.. ik heb een passie voor kleur. Met kleur kun je een rommelige ruimte rust geven, of een saaie ruimte meer spanning. Met kleur kun je zon suggereren in een sombere ruimte, of juist in een lichte omgeving het licht wat temperen. Hoe meer ik leer over kleur, hoe langer ik met kleur werk, hoe meer de passie groeit.

In februari 2010 ontdekte ik de kracht van Twitter. Wat ik met adverteren nooit bereikte kwam met Twitter vanzelf… opdrachten! En dan precies het type opdrachten waar ik heel gelukkig van wordt, namelijk op het gebied van kleur. En dat terwijl Twitter gratis en makkelijk is, en ook nog weinig tijd kost. Ik heb een manier van zakelijk twitteren bedacht, waarbij je genoeg hebt aan 10 minuten twitteren per dag.

Inmiddels geef ik naast kleur- en interieuradvies ook workshops. Niet alleen workshops over kleur en interieur, maar met mijn bedrijf 10 Social ook over zakelijk twitteren en zakelijk bloggen.

Ik ben gecertificeerd Senior verkoopstylist en lid van de Stichting Kleurenvisie. Daarnaast ben ik aangesloten bij CRISP, de beroepsvereniging voor Interieurstylisten, en aangesloten bij de Speakers Academy voor het geven van presentaties.

Logo Faculty Member_witte achtergrond RGB

Ik ben werkzaam als Docent Kleurenconsulent. Heerlijk om mijn passie voor kleur over te kunnen brengen op anderen. Daarnaast ben ik docent Verkoopstyling.

Ik werk met een vast tarief per advies, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Via het contactformulier kun je een vraag stellen, of een afspraak maken.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s