Een tevreden klant verlaat toch haar pand..

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Ook een tevreden klant verlaat soms toch haar pand..

En wat is er dan mooier als zij dat pand dan ook nog eens razendsnel weet te verkopen.. Deze mail vond ik in m’n inbox.. en in overleg met Maya deel ik ‘m. Want dit soort mails.. daarmee is toch ineens je dag goed.. wat zeg ik.. je maand!

Hoi Nancy,

Hoe is het?

Het volgende moet ik je even vertellen. Ik heb besloten dat ik toch kleiner wil gaan wonen. Dus ruim een maand geleden mijn huis in de verkoop gezet bij Amber Nooij van Thuis in Vastgoed. Via haar kwam een verkoopstyliste. Jij kent haar ook: Yvette Willemse. Ze maakte een compliment over de inrichting op de begane grond en toen ik naar jou verwees, zei ze dat jullie elkaar ook kennen.

Ik moest heel veel opruimen natuurlijk, boven, maar het ging heel voorspoedig.

Onder voorbehoud van de formaliteiten ben ik er nu uit met een partij (ik kon nog kiezen ook). En wat denk je? Zij wilden per se de tafel, stoelen, dressoir en de lamp erbij hebben. Omdat ze waren gevallen voor het totaalplaatje. En dan heb ik nog geluk dat ik mijn kleed heb weggehaald ivm de katten, anders hadden ze dat ook nog gewild. Omdat het dressoir echt voor het huis is gemaakt (zo mooi) en ik toch kleiner wil gaan wonen, kon ik er wel in meegaan. Maaaaar: de lamp gaat mee! Ook zo’n mooie vondst.

Kortom, ik wilde je nogmaals een groot compliment maken voor je adviezen! Vallen niet alleen bij mij goed in de smaak. Ik ga eerst even iets huren en daarna op zoek naar iets permanents. Ik weet je zeker weer te vinden!

Het beste voor nu,
Hartelijke groeten,
Maya

Dank je wel Maya voor je spontane email. Ik wens je heel veel geluk in je nieuwe thuis!

Een reactie op “Een tevreden klant verlaat toch haar pand..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s