Heel veel kleurinspiratie…

Ben je benieuwd naar de kleuren van 2012, dan kun je niet zonder het prachtige en inspirerende boek ColourFutures. Het is gratis te downloaden, dus wat let je. En er staat zoveel moois in. Klik op de foto om te downloaden.

Een van de mooie plaatjes geeft in één overzicht het kleurenpalet voor 2012 weer. Eerlijk gezegd ben ik de eerste die zich niet aan dit soort paletten houdt. Kleur is heel persoonlijk, en ik word altijd een beetje kriegel van snelle trends. Toch is dit een mooi overzicht. Je kunt er goed in zien dat de kiezelkleuren van de afgelopen jaren blijven, met de toevoeging van kleur. Afhankelijk van je eigen smaak kun je vergrijsde pastels toevoegen, of steviger kleuren.

Ben je je kiezelkleurige interieur een beetje zat (zó 2011..)? Zin in pit in huis? Voeg kobaltblauw, maïsgeel, koraalrood of donkergroen toe. Wat zeg ik.. of. Waarom niet én..? Is je dat wat te heftig? Dan zijn poederige, vergrijsde pastels een mooi alternatief.

Vind je het ook zo’n mooi boek? Dan kun je in dit filmpje ook nog zien hoe het tot stand is gekomen..

Nog meer kleurinspiratie? Kijk naar dit geweldige kleurrijke filmpje. Het heeft niets met interieur te maken, maar je wordt er wel blij van..

Nog niet genoeg van dit soort filmpjes? Volg kleurkleur dan op Facebook. Daar staan heel veel kleurrijke vrolijke filmpjes.

Een reactie op “Heel veel kleurinspiratie…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s