Gelukkig!

Deze diashow vereist JavaScript.

De ene klant is de andere niet, en alhoewel ik heel veel super klanten heb zijn er altijd van die mensen die je van het begin tot het einde weten te raken. Astrid is zo iemand. Ik kwam haar tegen op een training. We raakten in gesprek en hielden niet meer op.

Zij bleek op zoek te zijn naar iemand die haar kon helpen eindelijk het interieur te krijgen waar zij, haar partner en haar kinderen zich gelukkig bij zouden voelen. Dat dat gelukt is staat als een paal boven water. Kijk zelf maar..

En afgelopen weekend kwamen we elkaar tegen op weer een andere training (kennelijk zijn we allebei leergierig!). Op dag 2 zocht ze me op, met een cadeau.. een schot in de roos: het prachtige boek de Kleurengids van Anna Starmer. Helaas staat op de site vermeld dat het niet leverbaar is.. Sorry!

Astrid vertelde me het volgende:

“Je hebt voor ons zoveel meer gedaan dan een beetje kleuradvies. Je hebt ons een nieuw huis gegeven, dat vanaf het eerste moment óns huis was. Warm, gezellig, harmonieus. En meer dan dat.. je hebt ons ook een enorm gevoel van trots gegeven, want iedereen die binnenkomt reageert hetzelfde: ohhhh!

En daarmee raakt ze de kern van waarom ik zo graag met kleur werk. Kleur bepaalt sfeer, geeft identiteit, geeft rust of juist energie. Kleur suggereert zon waar nooit zon komt, en tempert juist licht waar het te overdadig binnen stroomt. Iedereen kleurt z’n omgeving, waarom dan niet kiezen voor dé kleur.. Astrid, dank je wel! Het is heel bijzonder voor me dat je zo duidelijk m’n grootste drijfveer voor m’n werk hebt verwoord. En dan ook nog zo’n prachtig boek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s