Geboorte op komst..

Vandaag is ’t zover.. er is een geboorte op komst. De geboorte van een nieuw bedrijf. Volg je me al wat langer, dan zal het niet echt een verrassing voor je zijn..

Het Social Media verhaal is zo gegroeid de afgelopen maanden, dat het verwarrend wordt. Ben ik nou kleurspecialist of Social Media trainer. Beiden natuurlijk, maar als je met je handen in het haar zit omdat je moeite hebt met het kiezen van de juiste kleuren voor in je woning of bedrijf, dan zit je niet te wachten op allerlei verhalen over twitter en blogs. En omgekeerd.

Vandaar dat de kogel door de kerk is. kleurkleur blijft kleurkleur, maar dan terug naar kleur, kleur en nog eens kleurkleur. Don’t worry, de liefde voor kleur en kleurkleur is zo groot.. ik moet niet denken aan een leven zonder..

Het Social Media verhaal verdwijnt van deze site en verhuist naar een nieuwe site. Is dit een goed idee? Laat het me weten.. Wil je me helpen? Reageer dan op dit blog en laat me weten of je dit een goed idee vindt. Misschien heb je nog wel een goed idee voor me. Ik ben benieuwd!

4 reacties op ‘Geboorte op komst..

    • Dank je Renske voor je fijne reactie. Het doet me goed te zien dat je kleurkleur informatief vindt. Dat is helemaal de bedoeling. Heb je vragen over kleur, laat het me weten.. dan schrijf ik er een stuk over.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s