Spreker op de Convention Day van het LNV…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Zaterdag 8 oktober.. Convention Day van het LNV – het Landelijk Netwerk Verkoopstylisten. Sinds 2009 ben ik als gecertificeerd Senior Vastgoedstylist aangesloten bij dit netwerk. In de zaal bekende en wat meer onbekende collega’s. Waaronder collega Jessica van Stijl in Stijl, die de foto’s genomen heeft. Dank je Jessica!

De opdracht was wat te vertellen over Social Media. En om me strak te houden aan de tijd.. Deel één is natuurlijk geen probleem. Je kunt me ’s nachts m’n bed uit schoppen om hoe lang je maar wilt te vertellen over Social Media. Deel twee is lastiger… maar het lukt. En de reacties in de zaal zijn weer enthousiast. Daar gaat ’t natuurlijk om. Ondernemers laten zien wat de kracht van Twitter en andere Social Media is.

Hier een paar tweets vanuit het publiek:

@kleurkleur bedankt voor de minicursus twitter tijdens #LNV #cd4 heb vandaag gelijk aangemeld bij crowdbooster en klout.

Gisteren op #CD4 de andere helft van het gezicht van @kleurkleur gezien.

Een hele leuke #twitter #workshop gehad van @kleurkleur afgelopen zaterdag. Echt een aanrader voor iedereen . Nancy doet het heel erg leuk en goed.

Twitter wordt steeds leuker met TweetDeck, crowdbooster en Kloutscore. Bedankt @kleurkleur voor de info, ben er al mee aan de slag gegaan!

Net crowdbooster account aangemaakt, dat is leuk om te zien! Thanks voor de tip @kleurkleur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s