Workshop Zakelijk Bloggen…

Josee

Workshop Zakelijk Bloggen van 5 oktober

Deze ochtend ging de Workshop Zakelijk Bloggen net iets anders dan normaal. Aangezien Josee bijzonder slecht ter been was vanwege een recente knie operatie kwam ik de workshop aan huis doen. Ook leuk!

Josee heeft al jaren een bedrijf in leuke vakantieadressen in Frankrijk.. Het Frankrijkhuis. Recentelijk ontstond het idee om achtergrondverhalen op de een of andere manier te publiceren. De medewerkers van Het Frankrijkhuis doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun gasten een vakantie krijgen waar ze nog heel lang met plezier op kunnen terugkijken. Ze bezoeken ook zelf de lokaties die ze aanbieden, zodat ze weten dat het écht goed is.

Die achtergrondverhalen kun je vanaf vandaag lezen op het blog van Het Frankrijkhuis. frankrijkhuis.wordpress.com. De moeite waard om eens te kijken..

Wil je ook zakelijk leren bloggen, schrijf je dan in via nancy@kleurkleur.nl of door te reageren op dit blog. De workshops vinden plaats op woensdagochtend, van half 10 tot half 1, in Haarlem. Na inschrijven ontvang je meer informatie.

Deze workshop vindt plaats op de volgende data, kijk in de Agenda of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

  • 2 november
  • 30 november
  • 28 december

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s