kleurkleur op Facebook…

Vind ik ’t leuk? Nee, eerlijk gezegd nog niet. Maar nu social media een vast bestanddeel van m’n bedrijfsactiviteit is geworden vind ik toch dat ik me ertoe moet zetten. Maar echt leuk wordt ’t pas met interactie, en daarvoor zijn mensen nodig die je zo leuk vinden dat ze op de Vind ik leuk knop duwen.. of de Like button.

En dus vraag ik via deze weg om je hulp. Help kleurkleur op weg op Facebook en druk op de Like/Vind ik leuk knop. Dan ga ik ’t vanzelf ook leuk vinden.

Om je te lokken.. Wat kun je vinden op Facebook: projecten die al wel van advies zijn voorzien, maar die nog op uitvoering wachten. Over kortere of langere tijd lees je die verhalen dus weer terug op deze site, met de beelden van hoe het geworden is. Ook staan er soms heel mooie filmpjes op YouTube. Die wil ik niet elke keer op de site zetten, maar ze zijn wel leuk genoeg om te delen. Die filmpjes komen dus vanaf nu op Facebook. Natuurlijk ben ik ook heel benieuwd naar je input. Laat me weten wat jij leuk zou vinden om op Facebook terug te zien.

Nieuwsgierig geworden, of bereid om me te helpen? Klik dan hier door naar  kleurkleur op Facebook.

Advertenties
This entry was posted in Social Media and tagged by Nancy Koornwinder. Bookmark the permalink.

About Nancy Koornwinder

Ik ben Nancy Koornwinder, Social Media expert. Met 10 Social help ik ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Inmiddels heb ik zo ongeveer elk beroep voorbij zien komen.. van makelaar tot steigerbouwer en van spelontwikkelaar tot estate planner. Allemaal zagen ze snel resultaat. En daar doe ik het voor. Resultaat!

Een reactie op “kleurkleur op Facebook…

  1. Een beetje gek.. reageren op m’n eigen stukje. Maar ik doe het toch. Nog geen 24 uur na mijn oproep om me ‘leuk’ te vinden op Facebook hebben er inderdaad al heel wat mensen kleurkleur ge-Like-d. En ook is er al respons gekomen. Kijk, en dan wordt ’t leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s