Kleuradvies voor een collega…

Deze diashow vereist JavaScript.

Collega Jessica (Stijl in Stijl) is gevraagd verkopers te helpen bij het verkoopklaar maken van hun woning. Ervaring genoeg op dit gebied, dat is het punt niet. Maar kleur is toch weer een heel andere expertise, en daar ligt bij dit pand het grootste probleem.

De woonkamer ziet er ongezellig uit met de harde witte tegelvloer in combinatie met de witte leren bank. Dit ondanks de rode bakstenen wanden en de gordijnen waarin ook veel rood is verwerkt. En door het kleed (ook weer rood) lijkt de woonkamer kleiner dan hij eigenlijk is.

Dat er een bank moet komen met een wat zachtere (stoffen) bekleding, daar waren collega en haar opdrachtgevers snel uit. Maar de kleur… dat bleef een vraag.

Jessica twijfelt. Is het verstandig om groen toe te voegen om wat meer sfeer te krijgen? Moet er juist een rode bank komen, om wat bij het rood te blijven? Hoe komt er meer licht, meer sfeer én meer ruimte in de kamer?

Gekozen is voor rust en ruimte. Neutrale maar zachte tinten. Er is gebruik gemaakt van rood als accentkleur, maar op veel kleinere schaal dan voorheen. Collega is tevreden, maar wat nog belangrijker is.. ook de bewoners zijn heel tevreden met dit mooie resultaat.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s