Metaal de woonkamer in…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Er is een trend bezig aan een opmars. Stoere kleuren (vooral blauwen) en stoere meubelen van metaal voor buiten én voor binnen. Het Perscentrum Wonen heeft de trend gesignaleerd en noemt deze stoere trend de Metal Worker. De gebruikte foto’s komen van het Perscentrum Wonen.

Nu klinkt de Metal Worker heel stoer en mannelijk, maar ook als vrouw en moeder ben ik dol op deze trend. De materialen zijn gerecycled, vintage, beschadigd, geschuurd, gescheurd en/of verkleurd. Heel duurzaam en handig met kinderen…

IJzersterke buitenmeubelen doen het binnen ook goed, gecombineerd met een warme vacht, een kussen of plaid.

Naast een stevige vormgeving en metaal als belangrijkste materiaal, is er op een bescheiden manier aandacht voor kleur. Blauw is de belangrijkste trendkleur in deze stoere woontrend, in combinatie met zwart, wit, antraciet en metallics als koper, aluminium, staal, brons en roest in mat of glans. Op de site van Histor zijn mooie kleurinspiraties te vinden.

Deze woontrend staat voor een duurzaam interieur in alle opzichten: verantwoord geproduceerd én gemaakt om een leven lang mee te gaan. De internationale design-boodschap luidt “We moeten onze levensstijl transformeren om onze planeet en toekomst te behouden!”  Woonmodetrend Metal Worker presenteert een nieuwe kijk op interieur met een focus op oerdegelijke maar hedendaagse meubelen. Pionier op dit vlak is Piet Hein Eek, die met zijn roestvrijstalen afvaltafel laat zien hoe mooi hergebruik kan zijn.

Advertenties
This entry was posted in kleur and tagged , , by Nancy Koornwinder. Bookmark the permalink.

About Nancy Koornwinder

Ik ben Nancy Koornwinder, Social Media expert. Met 10 Social help ik ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Inmiddels heb ik zo ongeveer elk beroep voorbij zien komen.. van makelaar tot steigerbouwer en van spelontwikkelaar tot estate planner. Allemaal zagen ze snel resultaat. En daar doe ik het voor. Resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s