Lentekriebels…

Het zonnetje schijnt, de lucht is strakblauw en al is het nog koud… de lente is voelbaar dichtbij. Bollen schieten in bloei. De ramen worden weer eens goed gelapt. Tijd voor een lente make-over in huis.

Na alle neutrale zand- en kiezelkleuren van de afgelopen tijd hebben opvallend veel mensen zin in kleur. Maar welke kleur? Om je een beetje op weg te helpen met de kleurkeuze kun je hier lezen wat de trendkleuren voor dit voorjaar zijn.

Met accessoires kun je heel makkelijk kleuraccenten aanbrengen in je interieur. Kaarsen, kussens, een nieuw kleed, iets aan de wand. Er is niet veel nodig om je interieur weer helemaal up to date te maken.

Vind je het lastig om leuke accessoires te vinden? Denk dan eens aan kleurkleur als je eigen woonwinkel, je Personal Shopper. Hoe dat werkt? Je stuurt mij foto’s van de ruimtewaarvoor je accessoires zoekt, en vervolgens ga ik voor je aan de slag. Je betaalt gewoon dezelfde prijs als in de winkel…

Voor wie zelf aan de slag wil.. Histor heeft de belangrijkste zes woontrends qua kleur, materiaal en sfeer beschreven. De kleuren worden volgens Histor heftiger, en ook qua vormen en materialen gebeurt er van alles. Beleving isbelangrijker dan perfectie. Er moet een verhaal te vertellen zijn.

De foto komt dit keer weer uit de iPhone. Helemaal scherp is het beeld niet, maar wat steekt het geel prachtig af tegen de strakblauwe lucht. Beleving gaat dit voorjaar boven perfectie, toch?

Advertenties
This entry was posted in kleur by Nancy Koornwinder. Bookmark the permalink.

About Nancy Koornwinder

Ik ben Nancy Koornwinder, Social Media expert. Met 10 Social help ik ondernemers hun bedrijf te laten groeien. Inmiddels heb ik zo ongeveer elk beroep voorbij zien komen.. van makelaar tot steigerbouwer en van spelontwikkelaar tot estate planner. Allemaal zagen ze snel resultaat. En daar doe ik het voor. Resultaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s