Vind je eigen woonsmaak…

Deze diashow vereist JavaScript.

Bijna iedere eerste dinsdagavond van de maand kun je bij De Mooiste Muren op zoek naar je eigen woonsmaak. Na afloop van deze avond ga je naar huis met een Moodboard, een vertaling van je woonwensen in beeld.

In een kleine groep bladeren, scheuren, knippen en plakken we net zo lang tot een goed beeld ontstaat van wat je nu eigenlijk wilt in huis. Veerle, eigenaar van De Mooiste Muren kan je op weg helpen in de enorme collectie behang. Ikzelf kan je helpen bij het bepalen van de kleurkeuze.

Voor mij zijn dit top avonden. Het is ontzettend leuk om te zien dat mensen die binnen komen met het idee dat ze ‘toch geen verstand hebben van interieur’ naar huis gaan met inspiratie en praktische adviezen om thuis meteen aan de slag te kunnen.

Ook zijn er mensen die eigenlijk best weten wat ze willen, maar net iets spannends missen in hun eigen plannen. Of bang zijn dat het te druk wordt. Door het maken van een Moodboard wordt snel duidelijk wat mist, of wat juist te veel wordt.

Wil je ook je eigen woonsmaak vinden? Schrijf je dan in door op dit blog te reageren, of via nancy@kleurkleur.nl en kom dinsdag 3 mei naar De mooiste muren, Gierstraat 47, Haarlem. Deelname aan deze workshop kost €45.

Kijk in de Agenda voor beschikbaarheid en overige workshop data:

  • 5 juli
  • 6 september
  • 1 november
  • 6 december

Ook voor deze data kun je je al inschrijven door te reageren op dit blog of een email te sturen naar nancy@kleurkleur.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s